Specialismen

Samen werken we elke dag keihard
om klanten blij te maken.
Ondek onze specialismes.

Telecom

In de Telecommarkt speelt Unit-T een thuismatch. Ons aanbod gaat van het realiseren van eenvoudige Telecom aansluitingen, over het uitbreiden van thuisnetwerken, het onderhouden van coaxnetwerken, tot innovatieve bundels waarbij een telecom-aanbod gecombineerd wordt met een of meerdere slimme (IoT) oplossingen. Dankzij onze interne Academy zorgen we ervoor dat onze medewerkers altijd mee zijn met de laatste ontwikkelingen.

Energie​

Energieleveranciers doen beroep op Unit-T voor het realiseren van hun diensten. Unit-T kan en wil als partner graag meedenken over het aanbieden van slimme combinaties rond IOT-devices, en van dienstverlening in en rond het huis, zoals herstel- en onderhoudsdiensten, uitvoeren van energie-audits, het plaatsen van digitale meters, etc.

Security

Ook in de wereld van de beveiliging (veiligheidscamera, slimme sloten, rook detectors en/of tijdsregistratie en toegangscontrole) biedt Unit-T een zee van mogelijkheden zowel voor installaties als onderhoud (vanaf de bekabeling, tot de montage en de indienststelling). Bovendien heeft Unit-T een eigen support- en dispatchteam dat 24/7 klaarstaat om klanten in het Nederlands, Frans of Engels bij te staan.

ICT​

Unit-T heeft verschillende oplossingen (netwerkbekabeling, gestructureerde bekabeling, en data center bekabeling) om hardware producenten en ICT-integratoren te ondersteunen. Ook bankautomaten en kassa systemen zitten in onze vingers.