Specialismen

Samen werken we elke dag keihard
om klanten blij te maken.
Ondek onze specialismes.

Telecom

In de Telecommarkt speelt Unit-T een thuismatch. Ons aanbod gaat van het realiseren van eenvoudige Telecom aansluitingen, over het uitbreiden van thuisnetwerken, het onderhouden van coaxnetwerken, tot innovatieve bundels waarbij een telecom-aanbod gecombineerd wordt met een of meerdere slimme (IoT) oplossingen. Dankzij onze interne Academy zorgen we ervoor dat onze medewerkers altijd mee zijn met de laatste ontwikkelingen.

Energy

Energieleveranciers doen beroep op Unit-T voor het realiseren van hun diensten. Unit-T kan en wil als partner graag meedenken over het aanbieden van slimme combinaties rond IOT-devices, en van dienstverlening in en rond het huis, zoals herstel- en onderhoudsdiensten, uitvoeren van energie-audits, het plaatsen van digitale meters, etc.

Security

Ook in de wereld van de beveiliging (veiligheidscamera, slimme sloten, rook detectors en/of tijdsregistratie en toegangscontrole) biedt Unit-T een zee van mogelijkheden zowel voor installaties als onderhoud (vanaf de bekabeling, tot de montage en de indienststelling). Bovendien heeft Unit-T een eigen support- en dispatchteam dat 24/7 klaarstaat om klanten in het Nederlands, Frans of Engels bij te staan.

ICT​

Unit-T heeft verschillende oplossingen (netwerkbekabeling, gestructureerde bekabeling, en data center bekabeling) om hardware producenten en ICT-integratoren te ondersteunen. Ook bankautomaten en kassa systemen zitten in onze vingers.