Alles draait om connectiviteit.

Connectiviteit betekent met elkaar verbonden zijn. In dit geval allerlei IT-systemen die op elektronische wijze met elkaar kunnen communiceren.

Of je nu thuis een serie bingewatcht op je digitale televisie, tot middernacht je favoriete game speelt of op kantoor werkt aan een presentatie: alles draait om connectiviteit.

Hier komen onze telecomoplossing, de technologie van de toekomst: glasvezel (fiber) en handige mensen (zoals jij?) bij kijken.

Connectiviteit

Wij spelen een thuismatch

Unit-T speelt, als joint-venture met Solutions30 en Telenet, een thuismatch als het gaat over het aanbieden van telecomoplossingen.

Ons aanbod gaat van het realiseren van eenvoudige telecom aansluitingen, over het uitbreiden van thuisnetwerken, het onderhouden van coaxnetwerken, tot innovatieve bundels, waarbij een telecom-aanbod gecombineerd wordt met één of meerdere slimme (IoT) oplossingen. Ook spelen wij in op de technologieën van de toekomst, zoals FTTH (Fiber To The Home).

Word jij onze collega?

Om hierop in te spelen en onze ambities te realiseren zoeken wij enthousiaste collega’s.

Denk hierbij aan de residentiële Telenet techniekers, B2B Telenet techniekers of outdoor netwerktechniekers. En denk ook aan de achterliggende experten zoals project managers en planningsmedewerkers, telkens binnen de telecomsector.

Wij geven je drie redenen waarom jij graag bij Unit-T wil werken.

Onze opleidingsmogelijkheden

Onze opleidingsmogelijkheden

Wij verwelkomen iedereen, met of zonder diploma, werkervaring en/of de juiste skills, want dankzij onze interne opleidingsacademie zorgen we ervoor dat jij altijd mee bent  met de laatste ontwikkelingen.

Ambitieuze en stabiele werkgever

Wij streven er naar om de “employer of choice” te zijn voor techniekers en willen nog meer uitblinken als werkgever. Dit doen we door in te zetten op de mens achter het CV.

Ambitieuze en stabiele werkgever
Onze doorgroeimogelijkheden

Onze doorgroeimogelijkheden

We stimuleren iedereen om te groeien binnen de organisatie en willen zo als werkgever alle kansen aanbieden. Dit kan bij ons op verschillende manieren. Ook jouw persoonlijke groei vinden wij belangrijk.

Onze recruiters

Lutgard, Didem

“Enthousiaste speurneus die elke dag weer op zoek gaat naar gemotiveerde techniekers om ons Unit-T Team te versterken. Proud to be Unit-T en ook trots op mijn 3 geweldige zonen !”

Lutgard Pigmans Recruiter (connectiviteit, technologie)
Lutgard Pigmans

“Tussen mijn mond en mijn hart is er geen filter, eerlijkheid is mijn handelsmerk en directheid is mijn stijl. In het analyseren van mensen en situaties ben ik een expert!”

Didem Deveci Recruiter (connectiviteit, technologie)
Didem Deveci

Gerelateerde vacatures

Heb je nog vragen?

Neem contact op met onze recruiter(s)

Lutgard & Didem

Lutgard & Didem

Corporate recruiter