Overal is energie.

Energie is een belangrijk maatschappelijk thema. Vanuit Unit-T werken we mee aan de energievraagstukken die momenteel op tafel liggen, op de korte en lange termijn. Of je nu jouw gasrekening in de gaten houdt dankzij slimme meters of jouw elektrische auto oplaadt op het werk: Energie is overal.

Hier komen onze energieoplossing, alle toekomstige duurzame uitvindingen en handige mensen (zoals jij?) goed van pas.

 

Energie

Wij spelen in op de toekomst

Unit-T ondersteunt duurzame energieprojecten waar de wereld beter van wordt. Logisch, aangezien het energieverbruik in de wereld blijft stijgen.

Energieleveranciers doen beroep op Unit-T voor het realiseren van hun diensten. Unit-T denkt, als partner, graag mee over:

Word jij onze collega?

Om hierop in te spelen en onze ambities te realiseren zoeken wij enthousiaste collega’s.

Denk hierbij aan de EVC (Electrical Vehical Chargers) techniekers en de techniekers die op het Smart Metering project werken. En denk ook aan de achterliggende experten zoals project managers, field managers en subject matters experts, telkens binnen de energiesector.

Wij geven je drie redenen waarom jij graag bij Unit-T wil werken.

Onze opleidingsmogelijkheden

Onze opleidingsmogelijkheden

Wij verwelkomen iedereen, met of zonder diploma, werkervaring en/of de juiste skills, want dankzij onze interne opleidingsacademie zorgen we ervoor dat jij altijd mee bent  met de laatste ontwikkelingen.

Ambitieuze en stabiele werkgever

Wij streven ernaar om de “employer of choice” te zijn voor techniekers en willen nog meer uitblinken als werkgever. Dit doen we door in te zetten op de mens achter het CV.

Ambitieuze en stabiele werkgever
Onze doorgroeimogelijkheden

Onze doorgroeimogelijkheden

We stimuleren iedereen om te groeien binnen de organisatie en willen zo als werkgever alle kansen aanbieden. Dit kan bij ons op verschillende manieren. Ook jouw persoonlijke groei vinden wij belangrijk.

Onze recruiters

Daisy, Shanna, Niels, Ruth en Sarah

“Dankzij mijn behulpzaam karakter zoek ik als recruiter de ideale match tussen de kandidaten en Unit-T. Naast het werk ben ik te vinden in de speeltuin met mijn alles, mijn dochter! ”

Daisy Van der Vliet Recruiter (connectiviteit, energie)
Daisy Van der Vliet

“Een zotte madam die een grapje niet uit de weg gaat. Iemand die veel energie haalt uit het helpen van mensen en het zoeken naar de juiste match tussen Unit-T en de sollicitanten.”

Shanna Buekers Recruiter energie
Shanna Buekers

“Welke situatie ook, met de alles-komt-goed mentaliteit kom je altijd een stap vooruit hiermee behaal je altijd het juiste resultaat. Resultaat halen is waarvoor ik sta.”

Niels Claes Recruiter energie
Niels Claes

“Is gepassioneerd om mensen te helpen. Altijd bereid om de juiste match te vinden voor iedere vacature.”

Ruth N'Ganzadi Recruiter energie
Ruth N'Ganzadi

“Een passie voor het helpen van mensen is iets dat ik graag combineer met mijn passie voor dieren. Een typische dogmom, die vooral vertroeft in de buitenlucht.”

Sarah Peeters Recruiter energie
Sarah Peeters

Gerelateerde vacatures

Heb je nog vragen?

Neem contact op met onze recruiter(s)

Daisy, Shanna, Niels, Ruth & Sarah

Daisy, Shanna, Niels, Ruth & Sarah

Corporate recruiter