Als partner samen werken.

Together connecting our future is onze slogan voor partners. Een partner is elke eenmanszaak, alsook grotere vennootschappen en/of onderaannemers.

Of het nu gaat over slimme meters, de EV laadpalen of telecomverbindingen bij particulieren en organisaties, als partner werken we samen aan een digitale toekomst. Hier komen onze oplossingen en partners (zoals jij!) bij kijken. Zoals elk partnership sta je er bij Unit-T niet alleen voor.

Partners

Wij ontzorgen onze partners

Bij Unit-T geloven we dat je partner bent geworden, zodat je geld kan verdienen met datgene wat je het liefst doet en/of waar je het beste in bent. Daarom ondersteunen we elke partner op meerdere manieren. Denk hierbij aan de nodige administratieve ondersteuning en ondersteuning bij het aanwervingsproces. Daarnaast bieden we jouw mensen opleidingsmogelijkheden, komen ze terecht in een ambitieuze en stabiele werkgever en kunnen ze zelfs doorgroeien.

Word jij onze collega?

Om hierop in te spelen en onze ambities te realiseren zoeken wij enthousiaste collega’s op zelfstandige basis. Denk hierbij aan de residentiële Telenet techniekers, EVC (Electrical Vehical Chargers) techniekers en de techniekers die op het Smart Metering project werken. En denk ook aan de achterliggende experten zoals projectmanagers en planningsmedewerkers, zowel binnen de telecom- als de energiesector. Wij geven je drie redenen waarom elke partner graag bij Unit-T wil werken.

Wij zijn een trusted partner

Wij zijn een trusted partner

Bij Unit-T geloven we in transparantie en integriteit als de kern van alles wat we doen. Onze toewijding aan deze waarden vormt de basis van elke interactie en elke beslissing die we nemen. Transparantie betekent voor ons openheid in al onze activiteiten. Vanaf het eerste contact streven we ernaar om duidelijk en eerlijk te communiceren. We delen graag informatie over wie we zijn, onze werkwijze en onze processen, omdat we geloven dat onze partners het recht hebben om te weten wat ze van ons kunnen verwachten. We geloven in het nemen van verantwoordelijkheid voor onze acties, het respecteren van de privacy en van eerlijke handelspraktijken. Onze inzet voor transparantie en integriteit gaat verder dan een bedrijfsfilosofie. Het vormt de ruggengraat van onze relaties met onze partners. We zijn er trots op dat we een vertrouwde naam zijn en we blijven ons inzetten om dit vertrouwen elke dag te verdienen.

Wie bieden partner support

Met onze partner managementdienst geloven we sterk in het idee dat samenwerking de sleutel is tot succes. Partnerondersteuning staat centraal in alles wat we doen, omdat we geloven dat het versterken van onze relaties met partners de weg opent naar gezamenlijke groei en succes. Onze partnerondersteuning gaat verder dan alleen een samenwerking, we zijn er om u te ondersteunen doorheen elke stap van uw reis. Ons toegewijde partnerteams staan voor u klaar, klaar om te helpen, te adviseren en te ondersteunen bij elk aspect van onze samenwerking. Samen kunnen we sterke, langdurige relaties opbouwen en elkaar helpen om te gedijen in een steeds veranderende markt.

Wie bieden partner support
Wij zetten in op ontwikkeling (training academy)

Wij zetten in op ontwikkeling (training academy)

Via onze Academy geloven we in voortdurende ontwikkeling van skills. Onze toewijding aan development en training vormt de kern van onze missie om onze medewerkers en partners te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Onze trainingsprogramma’s zijn ontworpen met als doel, het cultiveren van talenten. We bieden een breed scala aan mogelijkheden om vaardigheden te ontwikkelen, kennis te vergroten en partners expertise te versterken. Door middel van continue ontwikkeling kunnen we niet alleen onze partners empoweren, maar ook de kwaliteit van onze diensten verbeteren en innoveren op alle niveaus. Samen kunnen we bouwen aan een toekomst van groei en succes, waarin elke individuele stap bijdraagt aan onze gezamenlijke vooruitgang.

Onze recruiters

“Welke situatie ook, met de alles-komt-goed mentaliteit kom je altijd een stap vooruit hiermee behaal je altijd het juiste resultaat. Resultaat halen is waarvoor ik sta.”

Niels Claes Recruiter energie
Niels Claes

“Een zotte madam die een grapje niet uit de weg gaat. Iemand die veel energie haalt uit het helpen van mensen en het zoeken naar de juiste match tussen Unit-T en de sollicitanten.”

Shanna Buekers Recruiter energie
Shanna Buekers

Gerelateerde vacatures

Heb je nog vragen?

Neem contact op met onze recruiter(s)

Shanna, Niels & Noor

Shanna, Niels & Noor

Corporate recruiter