Wees welkom bij Unit-T

Bij Unit-T krijg je de kans om nieuwe technologieën te ontdekken. Jouw werk staat in het teken van het aanleggen/uitvoeren van slimme oplossingen passend bij internet gestuurde dienstverlening en los jij technische problemen op. Zo kan jij impact maken in het leven van miljoenen mensen.

Wie zijn we?

Unit-T is een onderneming van en voor techniekers met focus op Field Services in België. Wij zijn een joint venture die werd opgestart in 2018 door Solutions 30 en Telenet.

Wat doen we?

Wij geven particulieren en bedrijven toegang tot technologische innovaties die het dagelijkse leven veranderen door field service oplossingen.

Zo kan je bij Unit-T terecht wanneer er thuis iets mis is met je televisie, de herstelling van je slimme thermostaat, het installeren van een laadpaal, het onderhoud van je alarmsysteem, etc. Hiermee maken we impact in het leven van miljoenen mensen.

Maar we willen ook impact maken op jouw leven. Daarom zetten we in op goed werkgeverschap en zoeken we mensen die zich kunnen vinden in onze missie.

Onze missie

Onze missie

We willen het aanspreekpunt worden voor de installatie en herstelling van de door internet gestuurde toestellen, zowel bij je thuis als op het werk.

Daarom blinken we uit in de dienstverlening voor de geconnecteerde wereld van onze klanten, met gepassioneerde medewerkers en slimme oplossingen.

Favoriete werkgever

We dragen bij tot het vernieuwen van de technologie in België en rekenen hiervoor op onze gepassioneerde medewerkers.

Ons succes en groei hebben we namelijk te danken aan hen. Maar om onze groei op de meest doeltreffende manier te bereiken, transformeren we samen naar een meer efficiënte, dynamische en open structuur.

Daarom zetten we ons dagelijks in om een ‘employer of choice’ te worden.

Favoriete werkgever
Onze unieke cultuur

Onze unieke cultuur

Unit-T is een bedrijf van en door techniekers met de onbedwingbare “goesting” om bezig te zijn met de technologie van morgen.

De technologie van morgen is in volle ontwikkeling. Dat betekent dat wij als Unit-T flexibel en ambitieus mogen zijn. Dit resulteert in dat wij een vlakke structuur hebben, open staan voor jouw ideeën en het ondernemerschap in jou stimuleren.

Binnen onze organisatie hebben wij een passie voor techniekers en alles wat met techniek te maken heeft. Dit merk je in de manier waarop we met elkaar omgaan. Van een simpele ‘goedendag’ naar de activiteiten die ons enthousiast feestcomité organiseert. Denk hierbij aan: de quiz, het bedrijfs- en Sinterklaasfeest, de loopwedstrijden en de Unit-T talks.

Onze kernwaarden

1 Unit-T'ed we stand
2 Driven by Technology
3 Opportunit-T
4 Flexibili-T

Unit-T'ed we stand

Samen zijn we sterker dan onze onderlinge talenten opgeteld. Teamwerk maakt binnen dit bedrijf onze sterke kwaliteit en service mogelijk. Samen staan we sterk, samen kunnen we vooruit, samen vinden we passende oplossingen en samen kunnen we de wereld in beweging brengen.

Driven by Technology

Dit is een bedrijf van en door techniekers. We zijn een bende techneuten bij elkaar. Technologie verbindt ons maar wij verbinden ook anderen door technologie. Let’s connect your future.

Opportunit-T

Bij ons kan je je ondernemerschap botvieren. Jouw feedback en neus voor initiatief maakt dit bedrijf sterker. We stimuleren iedereen om (intern) te groeien binnen de organisatie en willen zo als werkgever alle kansen aanbieden.

Flexibili-T

Binnen Unit-T is er plaats en ruimte om out of the box te denken en innovatieve ideeën naar boven te brengen. Door onze platte structuur, eigen IT formules en onze informele communicatiestijl zijn wij als groot bedrijf in staat om toch flexibel in te spelen op de markt en kunnen wij snel schakelen om in te spelen op de vragen van onze klanten.

Onze mensen

Lees wat onze medewerkers van Unit-T vinden!

“De job past bij me, geeft me energie en mijn dagen vliegen voorbij. Een raad aan mijn collega’s die twijfelen voor een interne switch? Informeer je zeker bij HR.”

Steven . Dispatch projectwerk B2B
Steven  .

“Het helpen van klanten, het oplossen van problemen, … Ik haal echt voldoening uit mijn job en kijk tevreden terug op mijn reeds opgedane ervaring!”

Thierry . HFC Netwerktechnieker
Thierry  .

“Als netwerktechnieker moet je goed kunnen redeneren, logisch nadenken en je hebt een grote verantwoordelijkheid, wat mij enorm aanspreekt!”

Joeri . HFC Netwerktechnieker
Joeri .

“Ik draag de verantwoordelijkheid over een team techniekers, werk zowel on the field als op kantoor voor administratief werk en soms van thuis uit. Variatie genoeg dus!”

Koen . Project & Field Coach
Koen .

Kom bij ons werken

Werken bij Unit-T is werken voor een sterk innoverende joint venture waar jij – net als 2000+ collega’s – impact kan maken in het leven van miljoenen mensen door het verlenen van toegang tot tot technologische innovaties die het dagelijkse leven veranderen. Bekijk al onze vacatures en wij kijken uit naar de kennismaking.

Bekijk alle vacatures Open sollicitatie