Wie zijn we

Een onderneming met focus op Field Services

Unit-T is een onderneming van en voor techniekers met focus op Field Services in België. Wij zijn een super innoverende joint venture die werd opgestart in 2018 door Solutions 30, Europa’s grootste aanbieder van oplossingen voor nieuwe technologieën, en Telenet.

In de groeiende markt van nieuwe digitale technologieën, zoals het internet der dingen (IoT), worden technische diensten hoe langer hoe crucialer. Door de handen in elkaar te slaan en de installatie- en herstellingsactiviteiten in bedrijven en woningen (‘field services’) van de twee belangrijkste spelers in dit domein samen te voegen, zal het nieuwe bedrijf in staat zijn om deze groeikansen zo efficiënt mogelijk te grijpen.

Onze voornaamste focus zijn mensen. We stellen vandaag dagelijks 1200 mensen te werk, in verschillende categorieën interim, IBO, vast in dienst, zelfstandigen en in verschillende domeinen.

Onze techniekers rijden van thuis uit naar hun klanten om daar telefonie, internet, digitale televisie, digitale meters, enz… te installeren of herstellen. De laatste jaren hebben we onze focus verbreed om enerzijds meer spreiding te hebben binnen de markt, maar anderzijds ook om meer toekomstperspectief te kunnen bieden aan onze medewerkers met enkele jaren ervaring op de teller.

Wat doen we ​

Onze passie is om particulieren en bedrijven toegang te geven tot technologische innovaties die ons dagelijkse leven veranderen. Want waar bel je naartoe als er thuis iets mis is met je televisie, de herstelling van je slimme thermostaat, het onderhoud van je alarmsysteem, het installeren van een laadpaal, … 

Bij ons kan je terecht voor al deze vragen, want Unit-T is een super innoverende joint venture die werd opgestart in 2018 door Telenet en  Solutions 30 (Europa’s grootste aanbieder van field oplossingen voor nieuwe technologieën).

We ontzorgen onze klanten doordat we end 2 end services voorzien. Dit wil zeggen dat wij buiten de technische uitvoering voor onze klanten, ook de rondliggende taken kunnen overnemen, zoals ticketing systemen, planning & training van medewerkers in ons trainings centrum, logistiek opvolgen en coachen van techniekers etc. 

Dit kan enkel slagen als wij inzetten op:  human capital management en de in huis ontwikkeling van ons eigen ICT platform. Dit is noodzakelijk omdat het reguliere onderwijs op dit moment niet aanbiedt wat wij nodig hebben.

Onze identiteit​

We willen het aanspreekpunt worden voor de installatie en herstelling van de door internet gestuurde toestellen, dit zowel bij je thuis als op het werk. We blinken uit in dienstverlening door onze gepassioneerde medewerkers en slimme oplossingen.

Groeien binnen Unit-T

Of je nu afgestudeerd bent of reeds ervaring op je teller hebt staan, bij ons kan iedereen groeien. De opstart van een Unit-T Academy waar op maat ontwikkelde opleidingstrajecten gegeven worden, e-learning platformen die ontwikkeld worden en de dagdagelijkse werking, zullen maken dat je binnen ons bedrijf zowel als professional als persoonlijk kan groeien tijdens de uitvoering van je werk.

Q