Technologie staat niet stil.

Technologie is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Die is overal aanwezig en eigenlijk draait alles wat je doet en ziet om technologie.

Of je nu thuis een update uitvoert op je smartphone/computer/laptop, je jouw meest waardevolle bezit beschermt met een camera, of je op het werk met een nieuw IT-programma gaat werken: technologie staat niet stil.

Hier komen onze oplossingen en handige mensen (zoals jij?) goed van pas.

 

 

Technologie

Wij omarmen het dagelijkse leven

Unit-T geeft vorm aan jouw digitale wereld en beschermt wat jou het nauwst aan het hart ligt.

In de wereld van de beveiliging biedt Unit-T een zee aan mogelijkheden voor zowel installaties als onderhoud. Daarnaast bieden wij meerdere oplossingen om hardware producenten en ICT-integratoren te ondersteunen. Tot slot weten wij ook wel raad met bankautomaten en kassasystemen.

Word jij onze collega?

Om hierop in te spelen en onze ambities te realiseren, zoeken wij enthousiaste collega’s.

Denk hierbij aan de ICT techniekers en de beveilingsinstallateur. Maar denk ook aan de achterliggende experten zoals project managers, functionele en business analisten en systeem administratoren, telkens binnen de technologiesector.

Wij geven je drie redenen waarom jij graag bij Unit-T wil werken.

 

 

Onze opleidingsmogelijkheden

Onze opleidingsmogelijkheden

Wij verwelkomen iedereen, met of zonder diploma, werkervaring en/of de juiste skills, want dankzij onze interne opleidingsacademie zorgen we ervoor dat jij altijd mee bent  met de laatste ontwikkelingen.

Ambitieuze en stabiele werkgever

Wij streven er naar om de “employer of choice” te zijn voor techniekers en willen nog meer uitblinken als werkgever. Dit doen we door in te zetten op de mens achter het cv.

Ambitieuze en stabiele werkgever
Onze doorgroeimogelijkheden

Onze doorgroeimogelijkheden

We stimuleren iedereen om te groeien binnen de organisatie en willen zo als werkgever alle kansen aanbieden. Dit kan bij ons op verschillende manieren. Ook jouw persoonlijke groei vinden wij belangrijk.

Onze recruiters

Lutgard & Didem

“Enthousiaste speurneus die elke dag weer op zoek gaat naar gemotiveerde techniekers om ons Unit-T Team te versterken. Proud to be Unit-T en ook trots op mijn 3 geweldige zonen !”

Lutgard Pigmans Recruiter (connectiviteit, technologie)
Lutgard Pigmans

“Tussen mijn mond en mijn hart is er geen filter, eerlijkheid is mijn handelsmerk en directheid is mijn stijl. In het analyseren van mensen en situaties ben ik een expert!”

Didem Deveci Recruiter (connectiviteit, technologie)
Didem Deveci

Gerelateerde vacatures

Heb je nog vragen?

Neem contact op met onze recruiter(s)

Lutgard & Didem

Lutgard & Didem

Corporate recruiter