Testimonial van Koen
13 april 2023
Life at Unit-T

Testimonial van Koen

Doorgroeien kan bij ons op verschillende manieren. Wij zien groei niet alleen als het klimmen op een ladder, maar ook jouw persoonlijke groei vinden wij belangrijk. In deze blog lees je de testimonial van Koen.

Unit-T Academy

De opstart van een Unit-T Academy, waar op maat ontwikkelde opleidingstrajecten, uitgewerkte e-learning platformen en de dagdagelijkse werking zullen maken dat je binnen ons bedrijf, zowel professioneel als persoonlijk, kan groeien tijdens de uitvoering van je werk.

Testimonial van Koen

Dit is de testimonial van Koen (Project & Field Coach).

Na een 8-tal jaren als Install & Repair Technieker bij Janssens Field Services was ik klaar voor een nieuwe professionele stap. Ik had een serieuze portie knowhow opgebouwd en ik had bovendien interesse in het coachen van medewerkers.

De joint venture, die resulteerde in de oprichting van Unit-T, genereerde heel wat nieuwe projecten. Met mijn ambitie en wensen in het achterhoofd sprak ik onze toenmalige In-Home Manager hierover aan.

Al gauw kreeg ik de kans om nieuwe techniekers in de field te gaan ondersteunen en coachen binnen het Smart Thermo-project. Dat resulteerde dan weer in een nieuwe opdracht binnen een project voor Eandis.

Ik werk vandaag dus vooral projectmatig. De voorbereidende gesprekken in verband met mijn interne jobverandering zijn volledig via mijn manager verlopen. Vandaag kan ik zeggen heel tevreden te zijn met mijn functieverandering. Ik draag de verantwoordelijkheid over een team techniekers, werk zowel on the field als op kantoor voor administratief werk en soms van thuis uit. Variatie genoeg dus!

Ik raad collega’s die op zoek zijn naar een nieuwe functie zeker en vast aan ervoor te gaan. Een hoger loon mag niet de enige motivatie zijn, vind ik. Zoek de job die bij je past, neem initiatief, ga ervoor en de rest volgt vanzelf!

“Zoek de job die bij je past, neem initiatief, ga ervoor en de rest volgt vanzelf!”

Over Unit-T

Bij ons kan je impact maken in het leven van miljoenen mensen, door hun toekomst te verbinden. Unit-T’ed lossen we problemen op, geven we je de kans om nieuwe technologieën te ontdekken en de mogelijkheid om flexibele slimme oplossingen te creëren. Wil je meer weten?

Margo

Geschreven door

Margo
Communicatie en marketing specialist

Ook leuk voor jou