Testimonial van Thierry
13 april 2023
Life at Unit-T

Testimonial van Thierry

Doorgroeien kan bij ons op verschillende manieren. Wij zien groei niet alleen als het klimmen op een ladder, maar ook jouw persoonlijke groei vinden wij belangrijk. In deze blog lees je de testimonial van Thierry.

Unit-T Academy

De opstart van een Unit-T Academy, waar op maat ontwikkelde opleidingstrajecten, uitgewerkte e-learning platformen en de dagdagelijkse werking zullen maken dat je binnen ons bedrijf, zowel professioneel als persoonlijk, kan groeien tijdens de uitvoering van je werk.

Testimonial van Thierry

Dit is de testimonial van Thierry (HFC Netwerktechnieker)

Destijds heb ik mijn job als scheepselektricien bij de marine stopgezet om in de telecomwereld terecht te komen als onderhoudstechnieker. Na een eerste ervaring kwam ik bij Telenet terecht, waar ik al na zes maanden repairtechnieker werd. Na acht jaar heb ik de sprong gewaagd en gesolliciteerd op een vacature van netwerktechnieker. Hier heb ik op de dag van vandaag nog steeds geen spijt van.

In de eerste plaats is het als netwerktechnieker je taak om het net te onderhouden, storingen te detecteren en deze ook zelfstandig op te lossen.

Het helpen van klanten, het oplossen van problemen, … Ik haal echt voldoening uit mijn job en kijk tevreden terug op mijn reeds opgedane ervaring!

“Ik haal echt voldoening uit mijn job.”

Over Unit-T

Bij ons kan je impact maken in het leven van miljoenen mensen, door hun toekomst te verbinden. Unit-T’ed lossen we problemen op, geven we je de kans om nieuwe technologieën te ontdekken en de mogelijkheid om flexibele slimme oplossingen te creëren. Wil je meer weten?

Margo

Geschreven door

Margo
Communicatie en marketing specialist

Ook leuk voor jou