Testimonial van Joeri
13 april 2023
Life at Unit-T

De testimonial van Joeri

Doorgroeien kan bij ons op verschillende manieren. Wij zien groei niet alleen als het klimmen op een ladder, maar ook jouw persoonlijke groei vinden wij belangrijk. In deze blog lees je de testimonial van Joeri.

Unit-T Academy

De opstart van een Unit-T Academy, waar op maat ontwikkelde opleidingstrajecten, uitgewerkte e-learning platformen en de dagdagelijkse werking zullen maken dat je binnen ons bedrijf, zowel professioneel als persoonlijk, kan groeien tijdens de uitvoering van je werk.

Testimonial van Joeri

Dit is de testimonial van Joeri (HFC Netwerktechnieker).

In 2017 ben ik, na de nodige opleiding, opgestart als Telenet-installateur bij Unit-T. Nu anno 2021 ben ik doorgegroeid tot Netwerktechnieker. Ik ben een persoon die uitdaging nodig heeft in zijn job en die vind ik zeker terug in mijn huidige functie. Als Netwerktechnieker kom je elke dag nieuwe situaties tegen die ervoor zorgen dat je job boeiend blijft. Je moet goed kunnen redeneren, logisch nadenken en je hebt een grote verantwoordelijkheid, wat mij enorm aanspreekt! Het frequentiespectrum is ook niet iets wat je van vandaag op morgen leert en door de veranderingen op het net blijf je bijleren, wat mij veel voldoening geeft!

“Als Netwerktechnieker kom je elke dag nieuwe situaties tegen die ervoor zorgen dat je job boeiend blijft.”

Over Unit-T

Bij ons kan je impact maken in het leven van miljoenen mensen, door hun toekomst te verbinden. Unit-T’ed lossen we problemen op, geven we je de kans om nieuwe technologieën te ontdekken en de mogelijkheid om flexibele slimme oplossingen te creëren. Wil je meer weten?

Margo

Geschreven door

Margo
Communicatie en marketing specialist

Ook leuk voor jou