Testimonial van Steven
13 april 2023
Life at Unit-T

Testimonial van Steven

Doorgroeien kan bij ons op verschillende manieren. Wij zien groei niet alleen als het klimmen op een ladder, maar ook jouw persoonlijke groei vinden wij belangrijk. In deze blog lees je de testimonial van Steven.

Unit-T Academy

De opstart van een Unit-T Academy, waar op maat ontwikkelde opleidingstrajecten, uitgewerkte e-learning platformen en de dagdagelijkse werking zullen maken dat je binnen ons bedrijf, zowel professioneel als persoonlijk, kan groeien tijdens de uitvoering van je werk.

Testimonial van Steven

Dit is de testimonial van Steven (Dispatch projectwerk B2B)

Ik werkte bij Telenet als Helpdesk-medewerker voor de techniekers. Die functie oefende ik al een 5-tal jaar uit. Een job die ik met m’n ogen dicht deed, heel routineus was en eigenlijk geen uitdaging meer vormde.

Na de joint venture met Telenet/Janssens Field Services vond ik de tijd rijp om met onze recruiter te praten. Vooral omdat ik een interne vacature had gevonden waarover ik graag meer info wilde. Toch stelde HR me een andere functie voor: die van Dispatch projectwerk B2B.

Na hele aangename en grondige gesprekken met mijn toekomstige manager en collega – én een zenuwslopende radiostilte van enkele weken – kon ik 2 dagen ‘meedraaien’ in mijn mogelijk toekomstige baan. Die dagen waren vooral nuttig om af te tasten of de functie me lag en of het klikte met mijn toekomstige collega en manager. De interne afspraken tussen mijn huidige en toekomstige manager in verband met de timing van de overstap liepen gesmeerd. Nog geen 5 weken later was ik al aan de slag als dispatch medewerker.

Na 3 maanden in deze nieuwe functie kan ik zeggen blij te zijn met de keuze om intern te solliciteren. De job past bij me, geeft me energie en mijn dagen vliegen voorbij. Een raad aan mijn collega’s die twijfelen voor een interne switch? Informeer je zeker bij HR en neem het heft in eigen handen! Het is de moeite waard!

“De job past bij me, geeft me energie en mijn dagen vliegen voorbij.”

Over Unit-T

Bij ons kan je impact maken in het leven van miljoenen mensen, door hun toekomst te verbinden. Unit-T’ed lossen we problemen op, geven we je de kans om nieuwe technologieën te ontdekken en de mogelijkheid om flexibele slimme oplossingen te creëren. Wil je meer weten?

Margo

Geschreven door

Margo
Communicatie en marketing specialist

Ook leuk voor jou